Watervallen

1984! i was toen 36,1.86 groot en 72 kg.altijd kart geknipt zwart haar. zoals al enkele jaren ging ik ook dat jaar er weer op uit met de rugzak.ik trek graag rond in een land en kan hier echt van genieten. dit jaar koos ik voor zweden. in de loop van het jaar had ik me een route uitgetekend op de kaart en die zou me in drie weken zowat het hele land doorbrengen. enkel etappes zou ik met de trein verbinden. dit om zoveel mogelijk van het land te kunnen zien. als ik rondtrek heb ik een kleine tent bij, die ik alleen opzet als het niet anders kaan. meestal vind ik ergens wel een schuur of ander slaap onderkomen. ook nu had ik op de derde dag het geluk om aan de rand van een dorpje in het bos een soort van grote riool buis te vinden die blijkbaar ooit dienst had gedaan als een schuil plaats tijdens jachtpartijen. de achterkant was dicht en vooraan had ooit een soort deur gezetten. ik ruimde de aanwezige bladeren op en ontrolde het stuk plastiek dat ik bij had. hierop legde ik mijn slaapzak en mijn rugzak diendeals hoofdkussen. snel at ik wat van mijn brood en kaas en dronk een tweetal glaasjes rode wijn.

na het eten leg ik me neer en na een tijdje hoor ik stemmen. half slapend kruip ik wat dichter naar de uitgang en zie vier meisjes van een jaar of twintig op ee meter of tien van mijn schuil plaats staan. nu versta ik geen Zweeds , dus wat er gezegd word weet ik niet maar dat het een geanimeerd gesprek is is duidelijk. de dames wijzen , maken gebaren en spreken met elkaar op geanimeerde toon. dan zie ik een van hen mijn richting uitkomen. ik kruip een beetje terug maar kan nog alles goed zien. de jonge dame in kwestie stop op een meter of vijf van me, maakt haar broek los en schuift deze samen met haar slip naar beneden. met haar gezicht naar mijn zakt ze door haar knieen en dan wordt duidelijk waarom. ik zie een dikke straal licht gele urine uit haar verstopte kutje komen. dertig seconden lang geselt haar straal de aarde. dan staat ze op en trekt slip en broek weer op en draait zich naar de andere. ikzelf begin een licht gekriebel in mijn buik te voelen. mijn lul reageert op het zicht van die dikke straal. terug bij de andere ontstaat opnieuw een gesprek. na enkele minuten beginnen ze alle vier hun kledij uit te doen. nieuwsgierig kijk ik toe hoe even later vier onge vrouwen met ontbloot onderlichaam enkele meters van me af staan. buiten het meisje dat al geplast heeft gaan de drie andere plots met hun benen wijd staan, schuifelen wat naar elkaar toe, en openen dat alle drie hun blaas; drie stralen zie ik elkaar raken en als een waterval op de grond vallen. het vierde meisje heeft zich buiten mijn zicht blijkbaar van al haar kledij ontdaan , want zij verschijnt plots poedelnaakt tussen de drie andere in en vangt hun zeik met alle beschikbare lichaamsdelen op. haar benen worden onder geplast evenals haar handen en haar bovenlichaam zodra ze op haar knieen gaat zitten. mijn lul is ondertussen kei en kei hard geworden.daar ik altijd in een korte sportbroek loop op mijn reizen kan ik hem makkelijk tevoorschijn halen en met mezelf beginnen spelen. blijkbaar ben ik wat onvoorzichtig geweest en mijn aanwezigheid verraden, want plots draaien ze zich alle drie in mijn richting en kijken speurend in mijn richting. een krijgt me plots in het oog en al versta ik geen Zweeeds, i weet dat ze het over mij hebben. binnen drie tellen staan ze voor de ingang van mijn slaapplek.een helemaal naakt en de andere met naakt onderlichaam.