Eigenlijk te grote tieten

Eigenlijk heeft ze veel te grote tieten naar mijn zin, daar waar ik hou van kleine borsten in elke vorm, rond en hard, beetje hangend, super kleine lichte bollingen, maakt mij verder niet zoveel uit maar ze moeten niet te groot zijn zijn. En deze van Karien waren vooral groot. Karien is een knappe vrolijke Nederlandse collega van Marokkaanse afkomst van 19 jaar, ze is slank heeft een lekker strak kontje maar ja die borsten, veel te groot zeker een cupmaat E en dat voor haar slanke lichaam was voor mij niet echt opwindend. Karien vond mij echter wel opwindend wat ze op alle mogelijke manieren liet blijken en normaal ben ik er dan ook wel voor in maar in dit geval vond ik het de zonde niet waard om mijn vriendin te bedriegen. Onze relatie is een half jaar oud, we hebben het fijn samen en op seksueel gebied kunnen we allebei heerlijk onszelf zijn en ons helemaal uitleven. Dus ik hield de boot af met Karien, ze had ook wel eens openlijk gevraagd of ik niet wat wilde en toen heb ik haar eerlijk mijn ding verteld vn haar te grote borsten. Ze bleef het echter op een subtiele manier proberen en ergens vond ik dat wel leuk natuurlijk want het streelt je ego als een mooie meid iets van je wil. Als je er wel van houd heeft ze natuurlijk gewoon prachtige tieten die in haar bh altijd recht naar voren staan en menig man zou maar wat graag die borsten vasthebben.
Het was vakantietijd en rustig op de zaak, Karien had een strakke spijkerbroek aan en een hoog gesloten bloesje die haar tieten niet konden verbergen, haar borsten waren echt stevig of de bh zit altijd goed strak want tijdens het lopen zag je ze niet echt heel erg op en neer schommelen. We waren met ons drie´┐Żn aan het werk toen de derde collega naar een afspraak ging zodat ik alleen met Karien overbleef. Op een gegeven moment liep ze even weg en kwam twee minuten later terug en ik zag gelijk dat er wat veranderd was, haar bloes was wat open geknoopt maar dat was niet alles, ik kon haar tepels nu door de bloes heen zien prikken en tijdens het lopen schommelde har nog steeds stevig naar vorenstaande tieten nu wel wat op en neer, ze had duidelijk haar bh uitgetrokken om mij nog meer te kunnen verleiden denk ik.